Publicatia Entrepreneur.com a ierarhizat 10 modalitati prin care putem economisi bani pentru un startup, evidentiind, totodata, investitiile care produc cheltuieli inutile.
Multi dintre antreprenorii aspiranti se confrunta cu o problema comuna – lipsa de bani. Asadar, pentru a va incepe afacerea, trebuie sa fiti foarte prudent cu resursele de bani limitate pe care le aveti. "La inceput, cand incerci sa-ti construiesti o afacere, trebuie sa iti protejezi banii de cheltuieli, pentru a prelungi existenta resurselor financiare si pentru a oferi afacerii tare mai mult decat un avant", a declarat Jamila White, co-fondator al The Bootstrap Babes, un blog dedicat antreprenorilor. Consultati urmatoarele modalitati de prelungire a vietii finantelor, recomandate de experti si care au inspirat antreprenori care acum au profituri de milioane.

  • Traieste ieftin. Ryan P. Allis si Aaron Houghton erau inca la facultate cand le-a venit ideea pentru iContact Corp., o companie de servicii de marketing prin e-mail pe care au inceput-o in 2003. Allis isi aminteste de acele zile: "Locuiam in birou, dormeam pe o saltea, gateam la grill si mancam o gramada de supe cu taietei. A fost o experienta clasica de incepere a unei afaceri. Faceam orice puteam pentru a economisi bani si pentru a creste veniturile". Astazi, iContact Corp. atinge vanzari anuale de 15 milioane de dolari.
  • Fii un cumparator istet cu bunurile de acasa si cu cele de la firma. Cautati cupoane online pentru orice aveti nevoie, de la provizii pentru birou la articole de uz casnic, a declarat Donna Maria Coles Johnson, cealalta jumatate a The Bootstrap Babes, care a mai adaugat ca in timp ce economiile mari sunt posibile, chiar si cele mici se pot adauga.
Mai multe modalitati de economisire gasiti aici.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.