Dupa ce a dat foc Romei, Nero s-a hotarat sa arda si discurile noastre. Este bun, insa nu si gratuit. Tocmai de aceea, va propunem trei aplicatii excelente, complet gratuite!
BurnAware este o aplicatie freeware cu ajutorul careia se pot scrie CD-uri, DVD-uri si chiar discuri Blu-ray. Poate nu la fel de stufos precum Nero, BurnAware reprezinta o alternativa buna de luat in considerare pentru cine doreste sa respecte "legile". Daca aveti in plan sa achizitionati o unitate Blu-ray, atunci BurnAware nu trebuie ratat!

Totally Free Burner este o aplicatie gratuita Windows only, cu ajutorul careia pot fi scrise discuri cu numai cateva click-uri. Pacat ca optiunea drag&drop lipseste, insa oricum
Totally Free Burner detine o interfata extrem de usor de folosit, care face din acest program unul ce nu trebuie sa lipseasca din "arsenalul" vostru.


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.