Dinamica sistemului bancar si deschiderea catre noutate a clientilor din Romania il determina pe Radu Ghetea, presedintele CEC Bank, sa aiba incredere in dezvoltarea sistemului bancar autohton, in ciuda turbulentelor finaciare internationale

Despre acestea si posibilitatea relaxarii politicilor Bancii Centrale, Ghetea a detaliat intr-un interviu acordat MoneyBox.

Radu Ghetea, CEC Bank: Clientii bancilor sunt deschisi la nou Presedintele CEC Bank crede ca diversitatea situatiilor cu care trebuie sa te confrunti zi de zi si dinamica cu care sistemul bancar se dezvolta sunt fascinante si dupa foarte multi ani de profesat in domeniul financiar-bancar.

“Noi lucram intr-un mediu foarte dinamic si rezolvi situatii pe care nu le-am intalni in conditii normale de functionare a pietei. Acest ritm accelerat te tine intr-o incordare permanenta , care face bine anumitor persoane printre care ma numar si eu”, a spus Ghetea.


Despre autor:

Sursa: Moneybox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.