Firmele mici si mijlocii vor ca ministerul de finante sa prezinte mai clar taxele si comisioanele pe care sunt obligate sa le plateasca la notari, contabili si consultanti fiscali, a declarat presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu
Consiliul vrea ca ministerul de finante sa completeze si sa finalizeze registrul taxelor si tarifelor nefiscale prin prezentarea numarului complet al acestora, modul de aplicare, destinatia taxei, cuantumul, precum si termenul de plata.

"Firmele sunt nevoite sa plateasca taxe unor organisme private precum Camera Notarilor, Corpul Expertilor Contabili sau Camera Consultantilor Fiscali. Taxele nefiscale percepute de aceste organisme sunt obligatorii si nu sunt negociate cu intreprinzatorii", a explicat presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, (CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.