• Toti «rechinii imobiliari» trag sforile in zona de sud

Lucrarile de constructie pentru noul aeroport ar putea incepe anul viitor, insa locatia nu este concreta. La inceputul verii, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a anuntat ca pe lista posibilitatilor se afla zonele din apropiere de Adunatii Copaceni si comuna Berceni.

"Cu siguranta ca vom asista la o noua «umbrela» pe segmentul tranzactiilor imobiliare. Toti «rechinii imobiliari» trag sforile in zona de sud pentru achizitia de terenuri de la Stat. Suprafete cat mai mari si, daca se poate, degeaba. Era o vorba: Cele mai bune tranzactii se fac cu Statul, indiferent de nuanta, difera doar spaga pe care trebuie sa o dai. Aici ma refer la terenuri agricole, la care omul de rand nu are acces, iar informatiile se dau numai pe relatii bine puse", a declarat, pentru Wall-Street, Iulian Fechita, coordonatorul departamentului terenuri al companiei Euroest.

Adrian Ghimpau, expansion manager in cadrul Coldwell Banker, este de parere ca veritabilele speculatii imobiliare au fost facute pana in momentul in care s-a facut publica locatia noului aeroport.

  • Cum vor evolua preturile in aceasta zona? Raspunsul il gasiti aici.

  • Mai multe despre dezvoltarile imobiliare ce vor urma in zona de sud cititi in Wall-Street.