Retailer-ul online Amazon.com va cumpara Shelfari, site-ul de retele sociale dedicat iubitorilor de carti, a anuntat compania intr-un articol postat pe blogul oficial. Termenii tranzactiei nu au fost anuntati, scrie presa internationala

Amazon cumpara un site de retele sociale dedicat cititorilor de carti “Ploaia s-a oprit, pasarile ciripesc si marea veste este ca am fost cumparati de Amazon.com”, in acest mod mai special au ales reprezentantii Shelfatri sa anunte achizitia.

"Avem planuri marete impreuna. Cu mai multe resurse si experienta din partea Amazon vom construi platforme unde oamenii vin sa impartaseasca idei si vor fi o multime de oportunitati de care utilizatorii vor beneficia", adauga acestia.

Retailer-ul online, care detine deja o parte din Shelfari, a finantat site-ul de retele sociale in 2007, potrivit Seattle Post-Intelliger. Shelfari a permis utilizatorilor sa creeze rafturi de carti virtuale si sa imparta lista de titluri printre prieteni.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.