Cosmote Romania va reduce sambata, 30 august, tarifele de roaming la nivelul impus de Comisia Europeana, pretul pentru apelurile catre statele din Uniunea Europeana fiind de 0,46 euro/minut, iar pentru cele primite de 0,22 euro/minut, la care se adauga TVA

Cosmote va reduce sambata tarifele de roaming In prezent, tariful practicat de operator la apelurile catre statele UE este de 0,49 euro/minut, iar pentru cele primite de 0,24 euro/minut.

Abonatii Cosmote pot utiliza serviciile de roaming in 291 de retele de telefonie mobila din 150 de tari, iar posesorii de cartele au la dispozitie 266 de retele, din 147 de tari.

Cosmote Romania este al treilea operator de telefonie mobila de pe piata romaneasca, cu 4,2 milioane de clienti la finele lunii martie. Compania face parte din grupul elen de telecomunicatii mobile Cosmote.

Vara trecuta, comisarul european pentru telecomunicatii Viviane Reding a obtinut ca primirea si emiterea de apeluri vocale sa fie plafonata la 24 si respectiv 49 de eurocenti fara TVA. Aceste sume vor scadea si mai mult vara aceasta si in vara urmatoare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.