Flamingo International, unul din jucatorii de pe piata romana de retail cu produse electronice, electrocasnice si IT&C, estimeaza ca, in 2008, piata de gaming, care include consolele de jocuri, jocuri si accesorii de jocuri, va atinge o valoare de aproximativ 15 milioane euro pana la sfarsitul anului acesta, urmand ca trimestrul patru sa contribuie cu 50% la aceasta valoare

Flamingo International a inregistrat o crestere de 80% pe segmentul de console, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Grupul urmeaza sa lanseze cea mai noua versiune a consolei de jocuri PlayStation 3, cu hard-disk de 80GB. Retailerul se asteapta ca vanzarile realizate pentru noua consola sa contribuie cu 30% la valoarea totala a vanzarilor de console, in ultimul trimestru al anului 2008.

Potrivit reprezentantilor companiei, cele mai multe vanzari in primul semestru din an au fost generate de PlayStation Portable, urmate de PlayStation 3 si Play Station 2.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.