Licitatia deschisa organizata de Bursa Romana de Marfuri (BRM), prin care Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va cumpara materiale de constructii pentru reconstruirea caselor sinistratilor din mai multe judete, a atras interesul a 19 firme, care vor participa cu oferte, a anuntat, luni, BRM.

ANL va cumpara tabla, lemn, usi si ferestre, pe care la va folosi la reconstruirea caselor din Bacau, Neamt, Iasi, Suceava, Botosani si Maramures, judete afectate de inundatii.

Licitatia deschisa, urmata de strigarea libera a pretului, a fost fixata pentru luni, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

La termenul limita de depunere a documentelor de inscriere la procedura au fost inregistrate ofertele a 19 firme, din cele 42 care au cumparat documentatia.

Conducerea Bursei Romane de Marfuri a decis sa nu perceapa comision pentru licitatia destinata achizitionarii materialelor de constructii.

Aceasta este a doua licitatie de acest fel, prin care ANL cumpara materiale pentru reconstruirea caselor sinistratilor. Prima licitatie a avut loc la inceputul lunii trecute si a atras oferte din partea a 14 firme.

BRM a dezvoltat, pe piata la disponibil, noua ringuri: produse petroliere, energie electrica, gaze naturale, carbune, marfuri generale, materiale de constructii, legume si fructe, cereale si ringul contractelor de procesare combustibili. Reteaua teritoriala a bursei numara 33 de terminale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.