Aplicatia realizata de British Airways pentru noul Apple App Store a cunoscut un succes peste asteptari. Pana in prezent, aplicatia a fost accesata de peste 3,000 de persoane zilnic. In prima luna de la lansare, doar numarul utilizatorilor din Marea Britanie depasea 15.000.
Statisticile realizate probeaza nevoia de informatii de calatorie accesibile din mers, dar si deschiderea consumatorilor catre functionalitatea noilor tehnologii.

Aplicatia permite utilizatorilor de a accesa, in timp real, informatii referitoare la eventuale modificari pentru plecari si sosiri, de un real ajutor pentru cei care incearca sa prinda un zbor sau trebuie sa ia pe cineva de la aeroport. In plus, aplicatia contine orarele complete de zbor ale British Airways, permitand accesul la ba.com.

Chris Carmichael, Project Managerul echipei de inovatii de la British Airways, a declarat: „Recenziile lasate de clienti pe site-ul Apple App Store sunt extraordinare, furnizandu-ne multe idei de utile pentru viitor.”

"Eram constienti de existenta apetitului pentru aceasta aplicatie, iar primele cifre sunt impresionante. Statisticile subliniaza faptul ca noile tehnologii fac diferenta in ce priveste calitatea calatoriilor", a mai adaugat acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.