Dinu Patriciu, unul dintre artizanii privatizarii Rafinariei Petromidia, a vizitat din nou Parchetul General, unde a dat noi declaratii anchetatorilor. Patriciu i-a intampinat pe jurnalisti cu un "Hristos a inviat", explicand apoi de ce a venit la audierile judiciare. "Am fost chemat la Parchetul General pentru a da relatii despre modul in care s-au realizat trei majorari de capital" - a precizat Patriciu.

"Le-am facut un cadou procurorilor: cartea alba a privatizarii Rompetrol Rafinare SA" - a mai spus Patriciu, adaugand ca este nevinovat si ca nu exista nici o ilegalitate in afacerea "Petromidia". Amintim ca Patriciu si alti directori de la Petromidia sunt cercetati intr-un dosar penal care vizeaza infractiuni de evaziune fiscala, spalare de bani si inselaciune. Potrivit anchetatorilor, statul ar fi fost pagubit - prin neplata unor taxe - cu aproape 300 de miliarde de lei.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.