Piata TV din Romania isi va completa portofoliul, incepand din luna octombrie, cu postul de televiziune The History Channel HD, detinut de compania The History Channel UK si distribuit la nivel local de Zonemedia Networks

Lansat cu o investitie minima de 25.000 de euro, The History Channel HD va oferi informatii variate, de la istorie antica si contemporana, istorie militara si conflicte, pana la fenomene inexplicabile si evenimente speciale din lumea intreaga, potrivit PR manager-ului Zonemedia Networks, Andreea Dobrica.

Totodata, publicul roman va avea acces, din luna octombrie, si la versiunea analogica a televiziunii, The History Channel.

“Ambele canale vor fi disponibile din octombrie in Romania, insa vor avea grile de programe diferite, dar bineinteles legate de istoria mondiala si intr-un caz si in celalalt. Si pretul de vanzare este diferit, HD fiind mai scump asa cum e de asteptat”, a declarat Andreea Dobrica, pentru Wall-Street.

Programele televiziunii se vor adresa in special barbatilor cu varste cuprinse intre 30 si 65 de ani, un target extins fiind reprezentat de femeile si barbatii cu varste intre 18-65 de ani, din mediul urban, cu venituri medii si mari.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.