Adevarul Holding, trustul de presa detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu, a cumparat tabloidul ucrainean Blik, editat de Ringier, arata publicatia rusa Kommersant, citata pe blogul consultantului media Dan Tudoroiu. Reprezentantii Adevarul si Rompetrol au refuzat sa comenteze informatia
Tabloidul ucrainean Blik a fost lansat in 2006, in format de 16 pagini full color. Ziarul este editat de trustul elvetian Ringier si se distribuie in cinci orase din Ucraina, intr-un tiraj de 90.000 de exemplare, arata cotidianul Kommersant, citat de portalul ucrainean MediaBusiness. Preluarea tabloidului ucrainean de catre Adevarul Holding reprezinta prima extindere in afara tarii a grupului de presa controlat de Dinu Patriciu.

"Adevarul Holding are intentia de a se extinde in zona, dar nu va putem confirma informatia aparuta recent. Adevarul Holding este detinut de Dinu Patriciu, prin Rompetrol Holding", a declarat, pentru Wall-Street, un reprezentant al Grupului Rompetrol. In prezent, Rompetrol Holding, companie detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu, include trustul de presa Adevarul Holding si 25% din Grupul Rompetrol – restul de 75% apartinand companiei KazMunaiGaz.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.