Cosmote Romania a incheiat un parteneriat cu agentia internationala Deutsche Welle, prin intermediul caruia stirile oferite de acesta sunt disponibile direct pe telefonul mobil, in exclusivitate prin aplicatia i-mode.

Continutul furnizat de Deutsche Welle include atat cele mai recente stiri, dar si reportaje din domeniile politic si economic. Deutsche Welle poate fi accesat in mod gratuit in sectiunea “Stiri si Vreme” a serviciului i-mode oferit de Cosmote.

Tot in aceasta sectiune mai sunt incluse si alte rubrici dedicate noutatilor interne si internationale, ale caror furnizori sunt agentii precum Mediafax, Rompres si Euronews. Cosmote extinde constant aplicatiile oferite prin i-mode, inclusiv sectiunea “Stiri si Vreme”, una dintre cele mai populare si accesate domenii ale serviciului.

Prin serviciul i-mode, utilizatorii Cosmote au acces la o varietate de informatii precum stiri, dictionare, prognoze meteo, horoscop, anunturi de angajare, date pentru calatorii si programul filmelor de cinema, sau pot descarca tonuri de apel si imagini de fundal pentru a-si personaliza telefoanele mobile.

De asemenea, se pot primi si trimite e-mail-uri de pana la 4.000 de caractere, impreuna cu imagini, sunete si clipuri video atasate, catre alte terminale mobile compatibile i-mode sau adrese standard de e-mail. Alte functii ale serviciului i-mode includ posibilitatea de a accesa anunturi de mica publicitate, cumparaturi on-line, servicii bancare si bursiere.

Portofoliul Deutsche Welle include canalele DW-RADIO si DW-TV, precum si portalul multimedia DW-WORLD.DE, disponibil in 30 de limbi. Deutsche Welle furnizeaza stiri in timp real si materiale de sinteza, avand surse de informare in toata lumea, prezentate intr-o perspectiva europeana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.