Grupul SCOP, care detine in structura sa SCOP Computers, Docentris si Chara Software, a realizat in primul semestru al acestui an afaceri totale in valoare de 62,6 milioane de euro, potrivit raportului lunar asupra pietei tehnologiei informatiei publicat de NewsIn

SCOP Computers, unul dintre primii trei distribuitori locali de IT&C, cea mai mare companie din grupul SCOP, a raportat in intervalul ianuarie-iunie 2008 o cifra de afaceri de 55 de milioane de euro, a declarat, citat de NewsIn, directorul general al companiei, Horia Chitu.

Printre contractele de distributie incheiate in prima jumatate a anului 2008 se afla companii ca Aver, Carrefour, Metro, Rombiz. De asemenea, au fost introduse game de produse si furnizori noi precum Panasonic, IBM, Sony Vaio, BenQ sau Unibind.

Horia Chitu a afirmat ca odata cu cresterea cifrei de afaceri a fost necesara si extinderea spatiului de depozitare, SCOP Computers deschizand inca un depozit.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.