Presedintele consiliului de administratie (CA) Bancpost, Mihai Bogza a explicat pentru MoneyBox de ce crede ca sistemul bancar autohton este cel mai bine dezvoltat subsistem al economiei nationale si ce cai de rezolvare vede pentru acesta, in cazul in care economia nationala ar intra in recesiune

Mihai Bogza, Bancpost: Supravietuiesc bancile in caz de recesiune? In viziunea sa, sistemul bancar autohton are ca atuuri adaptabilitatea la cerintele unei economii de piata functionale, sprijinul bancilor mama, care au implementat cele mai evoluate tehnologii si cele mai bune practici internationale in ceea ce priveste managementul riscului si, nu in ultimul rand, faptul ca este un sistem sigur.

“Stiu ca exista si acum clienti nemultumiti de anumite servicii si produse bancare, pe care le percep ca fiind scumpe. De multe ori insa aceasta perceptie este fie una subiectiva, fie este datorata faptului ca, din motive obiective, bancile nu pot oferi intotdeauna serviciile si produsele pe care doresc sa le ofere din cauza unor factori economici care sunt dincolo de posibilitatile lor de actiune”, a declarat Bogza.


Despre autor:

Sursa: Moneybox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.