Compania austriaca HTI High Tech Industries isi va muta productia de componente auto in Romania si Slovavia, iar fabricile pe care le detine in Germania si Austria vor fi reduse ca nivel de productia

Producatorul austriac de componente auto HTI isi muta o parte din productie in Romania Decizia grupului a fost lmotivata prin eficientizarea companiae, ca urmare a incetinirii cresterii economice la nivel mondial, si urmareste restructurarea HTP Automotive, divizie care produce piese auto.

“Decizia prevede ca productia de piese pentru industria auto sa se mute in locatii ca Slovacia si Romania de a muta. In acelasi timp, urmarim optimizarea de locatii din Austria si Germania. Acest proiect ar trebui sa fie finalizat pana la sfarsitul anului 2008”, a declarat Peter Glatzmeier, presedinte al consilului de administratie al HTI.

Potrivit lui Peter Glatzmeier, aceasta concentratie va aduce un potential de economisire a costurilor anuale de aproximativ 4 milioane de euro, din anul fiscal 2009 cand decizia va fi pe deplin eficienta. “


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.