Yahoo a lansat un serviciu Fire Eagle destinat utilizatorilor care vor sa impartaseasca locatia reala cu prietenii virtuali, scrie presa internationala

Yahoo a pus la dispozitie serviciul numit Fire Eagle in aceasta saptamana dupa ce serviciul era deja disponibil din martie intr-o versiune-test “beta”.

Dupa ce se inregistreaza cu ID-ul Yahoo, utilizatorii pot actualiza locatia fizica prin site-ul Fire Eagle (fireeagle.yahoo.net) sau prin intermediul telefonului mobil la aceeasi adresa. Utilizatorii pot lasa serviciul sa intre in contact cu o varietate de aplicatii web si pentru telefoane mobile care sa permita prietenilor sa stie locul in care se afla respectivii utilizatori. Printre participanti se numara Dopplr, un site in care utilizatorii pot impartasii planurile pentru calatorii, si Pownce, un site de trimitere a fisierelor si a mesajelor.

Yahoo a spus ca Fire Eagle ofera utilizatorilor o gama de optiuni de confidentialitate pentru aplicatiile pe care le folosesc, iar site-ul stocheaza informatiile de locatie in siguranta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.