Numarul hotelurilor de cinci stele din toata tara a ajuns la 18 unitati hoteliere, atat in Capitala, cat si pe litoral, la munte sau in marile orase ale tarii
Preturile practicate de fiecare in parte difera in functie de sezon. Astfel, in perioada de vara, hotelurile de cinci stele de pe litoral au preturi mai mari decat cele din Bucuresti.

Spre exemplu, o camera in regim single costa, pentru o singura noapte, 220 de euro la hotelurile Palm Beach si Rex din Mamaia, cu mic dejun inclus si toate facilitatile, in timp ce la hotelurile bucurestene precum Casa Capsa, Carol Parc, Persepolis, Crowne Plaza, Howard Johnson si Marriott preturile pentru aceeasi camera sunt mai mici, cu valori cuprinse intre 136 si 153 de euro. Doar la hotelul Athenee Palace Hilton tariful pentru o noapte este de 270 de euro si va ajunge la 330 de euro in septembrie. Nu in toate cazurile este inclus si accesul la sala de fitness, sauna sau piscina, acestea trebuind platite separat.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.