Cei care isi cumpara autoturisme apeland la imprumuturi bancare aleg modele cu preturi de pana in 15.000 de euro
Cea mai mare parte dintre romani prefera sa apeleze la credite auto pentru masini de pana in 15.000 de euro. Potrivit datelor Porsche Finance Group, valoarea nominala medie a creditelor auto contractate in prima jumatate a acestui an este de 12.000 de euro, iar cele mai multe imprumuturi au fost facute pentru plata unor autoturisme noi. Cu aceasta suma, un roman isi poate cumpara un autoturism din categoria celor populare, care au preturi accesibile. Un imprumut de 12.000 de euro este suficient pentru achizitionarea unei masini Dacia Logan sau Sandero, a unui Chevrolet Aveo, Skoda Fabia, Ford Fiesta ori a unui Opel Astra sau Corsa.

Cei mai multi dintre clientii Porsche Finance Group au preferat imprumuturile in lei. „Peste 60% din credite au fost contractate in moneda nationala“, ne-a declarat Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.
In cazul creditelor auto in lei oferite de Porsche Bank, avansul minim cerut este de 15%, iar dobanda fixa este de 11,95%.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.