Clientii pot utiliza cardul in tara si in strainatate, la orice comerciant care accepta la plata cardurile MasterCard. De asemnea, prin intermediul cardului, clientii pot obtine numerar de la orice bancomat (ATM) care afiseaza sigla MasterCard si pot plati prin intermediul paginilor de internet care permit tranzactii electronice.

Posesorii cardului pot rambursa capitalul, fie in sume minime, cu o dobanda lunara de 2,2%, fie integral, fara nici un cost, in cadrul perioadei de gratie cuprinsa intre 18 zile si 47 de zile.

Clientii Cardul Praktiker MasterCard vor beneficia de asigurare de viata speciala, care acopera riscul producerii unor evenimente neprevazute precum somaj, deces, invaliditate si incapacitate temporara de munca.

BRD Finance este o companie mixta creata de BRD-Groupe Societe Generale (care detine 49% din capital) impreuna cu Franfinance (51%), filiala Grupului SocGen specializata in credite de consum.

Prezenta pe piata romaneasca din luna aprilie 2004, BRD Finance mai are parteneriate cu Carrefour, Rombiz, Daniel, Diverta, Boom TV, Staer, Reader’s Digest, Renault, Dacia, Goldo si Bani.Doar Bani.