Julin Zuazo si Antonio Botella - General Creative Director si respectiv Creative Director in cadrul agentiei Tapsa din Madrid – se alatura juriului celei de-a zecea editii a festivalului european de publicitate AdPrint.

Dupa ce \\\"\\\"a studiat cinematografia si fotografia in Spania, Julián Zuazo s-a stabilit in Statele Unite, unde a urmat cursurile Facultatii de Comunicare din Philadelphia. Urmatorul pas a fost sa se angajeze in acest domeniu – a lucrat pentru diferite agentii de publicitate, printre care si Tinsley Advertising in Miami. Si-a continuat traiectoria profesionala in Spania, unde a lucrat pentru Tandem DDB Needham, Lintas, Slogan si Tapsa.

Cu un palmares ce include premii la Cannes Festival, Clio Awards, the New York Festival, Fiap si El Sol, Julián este in prezent General Creative Director Tapsa, si lucreaza pentru branduri precum Vodafone, Caja Madrid, Iberia, Balay sau Leroy Merlin. \\\"\\\"


Antonio Botella
, colegul sau de echipa, si-a inceput cariera in publicitate din pozitia de Art Director. Dupa mai bine de zece ani de cand lucreaza in cadrul Tapsa Madrid, Botella este in prezent Creative Director al agentiei. Printre brandurile pentru care creeaza se numara: Vodafone, Caja Madrid, RTVE (Spanish National Television & Radio), Nintendo, Amena, Nivea, Iberia, JEEP si KIA Motors.

Cea de-a zecea editie AdPrint va avea loc in perioada 12-15 februarie 2009 la Brasov. Inscrierile in competitie incep la 1 septembrie 2008 si se vor incheia pe 19 decembrie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.