In ultimele doua luni, trei site-uri noi de rezervari online pentru bilete de avion au spart gheata, pe o piata in care rezervarile online cresc exponential, low-cost-ul garanteaza o reteta de succes in afaceri, iar bloggerii anunta optimist noile initiative

Noul val din turismul online Flaps.ro, decoleaza.ro si flypod.ro sunt trei nume noi pe piata site-urilor de rezervari online, nume care au cautat sa ofere turistilor o varianta comoda, rapida si sigura de a achizitiona bilete de avion. Flypod.ro, creat de Mihai Fanache, proprietarul agentiei Media Cafe, site aflat momentan in versiunea beta, cauta exclusiv zborurile low-cost, incluzand ca destinatii si Asia sau America de Sud, in mai putin de doua minute.

Conform blogului Flypod.ro, site-ul afiseaza oferte de la aproximativ 40 de companii aeriene low-cost, care raspund de emiterea biletelor. Ideea a venit simplu “dupa o saptamana de lucru pierduta cautand prin zeci de site-uri care mai de care mai caraghioase”, stiindu-se dificultatea navigarii pe multe din site-urile companiilor aeriene low-cost. Agregatorul de zboruri low-cost permite in plus compararea ofertelor, astfel incat cumpararea celui mai ieftin bilet sa nu fie o misiune imposibila.

Flaps.ro mizeaza pe rezervari bilete de avion, hoteluri si inchirieri de masini, bazandu-se pe operatorii traditionali si sistemul de cautare Amadeus. “Introducerea in proportie de 100% a biletelor electronice pentru toate companiile aeriene elimina o vizita la o agentie clasica si plata unui comision sau taxe de serviciu mare”, ne-a declarat Radu Marinescu, manager al agentiei de turism Travelart, compania de care apartine site-ul, motivand astfel nasterea Flaps.ro.

Lansat in urma cu o luna si jumatate, Flaps.ro se concentreaza momentan pe cresterea awareness-ului si atragerea vizitatorilor online, indraznind ca anul viitor sa se pozitioneze in primele 10 site-uri de rezervari on-line din Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.