Saptamana aceasta pe MovieBox.ro va dau intalnire actori cu noi aparitii cinematografice, povesti de pe platourile de filmare si informatii proaspete din vietile personale ale starurilor. Nu ca ne-am petrece timpul uitandu-ne pe gaura cheii – dar, de exemplu, niste poze cu aschiutele gemene din trunchiul Brangelinei sunt de domeniu public si pe toate standurile, in schimbul unei sume record de milioane de dolari. Sa ne-nfruptam si noi, deci!

Aveti stiri berechet saptamana asta pe MovieBox.ro, alese pe spranceana ca sa satisfaca si pe cinefil si pe voyeur. Am aflat ca Hollywood-ul incepe sa plece urechea la anime-urile si manga japoneza, iar cateva titluri inspirate din Tara Soarelui Rasare le gasiti in sectiunea MovieNews. Tot aici un post despre proiectele lui Terry Gilliam, care in sfarsit s-a scuturat de ghinion, in mare parte datorita unui muncitor si saritor Johnny Depp. In plus, avem direct de la Comic-Con (festivalul din San Diego) un interviu cu minunatul Joss Whedon, creatorul serialului-cult “Buffy, spaima vampirilor”, care vorbeste despre mania lui de a spune povesti in toate mediile disponibile. Maniile lui James Franco, in schimb, sunt mai putin productive: am descoperit vreo doi piticuti cocotati pe creierul actorului, care i-au facut prezenta in ultimele sale doua filme mai putin placuta.

Si ca tot suntem la subiectul asta, unul dintre cele doua filme ale lui Franco va sosi curand si la noi in cinema-uri. In afara de Pineapple Express, am adaugat la sectiunea “In curand” si alte noutati, cu trailer-e proaspete si cateva rezumate care sa va lase gura apa: noul horror de la creatorul infricosatorului “The Hills Have Eyes”, Alex Aja, se numeste Mirrors si are un trailer interzis minorilor! Noua comedie a lui Steve Carell, Dan in Real Life, a avut parte de o primire asa-si-asa la critici – sa vedem cum se descurca la noi. Iar saptamana viitoare, pe 15 august, va avea premiera romaneasca coproductia Genova.

Trecand la capitolul viata vedetelor, v-am spus deja mai sus de suma exorbitanta platita pentru niste poze de bebelusi, nascuti, ce-i drept, in familia regala a Hollywood-ului – pariem ca revista People (cumparatorul) si-a amortizat deja investitia in gemenii Angelinei Jolie (speculantul)? Aflati care-a fost potul cel mare, si in ce planuiesc sa-l investeasca mandrii parinti, aici. In alte stiri pentru amatorii de senzationalism, interpretul lui Fox Mulder in franciza Dosarelor X (noul film X Files: I Want to Believe se lanseaza pe 22 august!) se destainuie... si eu m-apuc sa psihanalizez, ca orice cunoscator al serialelor lui Duchovny. Trist: Christina Applegate are cancer. Amuzant: Mischa Barton filozofeaza pe tema lipsei de autocontrol.

Nu in ultimul rand, un nou top pe Box Tops pentru amatorii filmelor care exploreaza decaderea fiintei umane si rolul viciilor in acest regres. Am ales cateva dintre cele mai impactante realizari cinematografice in care agentul coruptiei este Drogul. Asta si pentru ca astept cu sufletul la gura noul film cu o tematica similara, autohtonul “Weekend cu mama”, distribuit de Media Pro incepand cu 12 septembrie.

Dar pana in septembrie mai avem ceva canicula de-ndurat, si, ca in fiecare saptamana, pentru aceia dintre voi mai interesati de filmele prezente acum in cinematografe, pagina “Saptamana aceasta” este updatata cu programul salilor bucurestene.


Despre autor:

Sursa: Moviebox.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.