Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) va semna vineri doua contracte de finantare prin Programul Operational Regional (POR) in valoare totala de 145. 306. 795 lei, potrivit reprezentantilor institutiei.

Semnarea primul contract, pentru proiectul "Reabilitare drum Ciucea-Crasna-Virsolt", va avea loc la sediul Consiliului Judetean Salaj. Beneficiarul proiectului este Consiliul Judetean Salaj, avand ca partener Consiliul Judetean Cluj si urmareste reabilitarea infrastructurii regionale de transport in regiunea Nord-Vest, pentru dezvoltarea microregiunii de la confluenta a trei judete: Salaj, Cluj si Bihor.

Valoarea totala a proiectului este de 85.628.384,55 lei, acesta urmand a se derula pe o perioada de 32 de luni.

Cel de-al doilea proiect, "Modernizarea infrastructurii de acces in zona turistica Rachitele-Prislop-Ic Ponor", va fi semnat la sediul Consiliului Judetean Cluj.

Proiectul, avand ca beneficiar Consiliul Judetean Cluj, isi propune sa contribuie la dezvoltarea zonei economice Rachitele – Prislop –Ic Ponor. Valoarea totala a acestuia este de 59.678.410, 51 lei iar durata de desfasurare va fi de 36 de luni.

Pana la aceasta data, in cadrul POR au fost semnate 6 contracte de finantare pentru Axa prioritara 2, in valoare totala de 370.096.625,14 lei si 10 contracte de finantare pentru Axa prioritara 6, in valoare de 44.286.235 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.