Auto 17 Martie 2008 02:33
Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul ca, in prezent, se pune accent din ce in ce mai mare pe conservarea resurselor naturale, motiv pentru care producatorii au inceput sa dezvolte motoare pe cat de economice pe atat de performante.

Mercedes-Benz GL320 CDI Mercedes-Benz GL320 CDI

Luxos si puternic dar, in acelasi timp, extrem de confortabil si usor, Mercedes-Benz GL320 CDI induce pasagerilor un sentiment de siguranta, transformand orice calatorie in aventura si placere. Pe langa aceste aspecte, consumul de combustibil si emisiile de bioxid de carbon sunt cu aproximativ 30% mai scazute decat cele ale automobilelor dotate cu motoare similare.

Interiorul Mercedes-Benz GL320 CDI

Mercedes-Benz GL320 CDI este un automobil de lux elegant, extrem de confortabil, cu finisaje de exceptie si distinctive elemente de design. Fiecare dintre cele trei randuri de scaune poate fi ridicat sau pliat prin simpla apasare a unui buton. De asemenea, acoperisul este retractabil, creand o atmosfera minunata in habitaclu atunci cand vremea este insorita.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.