Auto 5 Martie 2008 00:39
Astazi a avut loc una dintre cele mai asteptate premiere mondiale de la Salonul Auto de la Geneva. Dacia a prezentat modelul Sandero, un hatchback pe platforma lui Logan.

Se stia de ceva timp ca Dacia pregateste versiunea hatchback pe platforma lui Logan, anuntul fiind facut la debutul pe piata a lui Renault Sandero pe piata din Brazilia. Toata lumea era insa curioasa cum va arata versiunea Dacia a lui Sandero si cat de individualizata va fi masina sub sigla producatorului roman.

Dacia Sandero vine cu o singura schimbare majora fata de Renault Sandero: grila fata, care este adaptata imaginii de marca Dacia. In rest masina arata la fel, chiar si la interior, unde doar volanul este usor redesenat.

Sandero este privit ca un model aparte de catre Dacia si nu ca fiind versiunea hatchback a lui Logan, desi asta este din punct de vedere tehnic. La nivelul designului insa, Sandero este un model nou, cu un aspect nou, datorita faptului ca nu imparte reperele importante (cum ar fi blocurile optice) cu Logan. Plansa de bord este cea a lui Logan, dar cu schimbari importante de design si structura menite sa-i dea un aspect mai modern


Despre autor:

Sotto

Citeste articolul integral in Sotto

Sursa: Sotto


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.