Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a recuperat, luni dupa amiaza, palaria unei batrane de 70 de ani, dupa ce un hot i-a smuls-o de pe cap in statia RATB de la 1 Mai, informeaza NewsIn

"Am fost stupefiat pentru ca nimeni dintre cei prezenti in statia RATB nu a intervenit", a declarat Ciocan, pentru NewsIn, la putin timp dupa ce a reusit sa imobilizeze hotul.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, incidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in apropierea statiei RATB de la 1 Mai. Ciocan, care era insotit de colegul sau de la Biroul de Presa, subofiterul Gabriel Cilinca, se indrepta catre sectia 4 de politie, cand a sesizat ca un barbat i-a smuls unei batrane palaria de pe cap.

Cei doi politisti au alergat dupa hot iar dupa o cursa de cateva sute de metri au reusit sa-l imobilizeze si sa recupereze palaria batranei.

Femeia de 70 de ani nu a dorit sa depuna plangere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.