Premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut, ieri, ministerelor implicate sa urgenteze strategia de extindere a sistemului Internet in mediul rural, in principal la nivelul satelor din zone greu accesibile, solicitand ca intregul plan sa fie definitivat pana la sfarsitul acestui an, si nu in 2009.
Solicitarea a fost formulata in discutia avuta, ieri, la Palatul Victoria, cu membrii Guvernului si coordonatorii autoritatilor de management responsabile pentru programele finantate din fonduri europene, au declarat agentiei Mediafax surse ministeriale.

"Primul-ministru a cerut in mod special termene stricte si scurte. A cerut ca strategia de Broadband, pentru introducerea Internetului in comune si sate, sa fie terminata pana la sfarsitul anului, si nu anul viitor, astfel incat in luna decembrie sa fie disponibile primele date concrete", au afirmat sursele.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.