Parchetul de pe langa Judecatoria Oradea a inceput o ancheta la Liceul particular "Georgiana" din municipiu, dupa ce reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) au depus o plangere impotriva conducerii acestuia, acuzand-o de fals.

Potrivit sesizarii inaintate saptamana trecuta, conducerea liceului este acuzata ca a acceptat inscrierea la examenul de bacalaureat a unor candidati cu studii nefinalizate. "Deocamdata avem un singur caz verificat, un elev care a repetat clasa a XI-a si nu a finalizat clasa a XII-a, dar din sesizare rezulta ca sunt mai multi elevi care nu aveau studiile finalizate si nu puteau fi acceptati la examenul de bacalaureat. Ancheta este in faza incipienta", a declarat procurorul Vasile Popa. Seful ISJ Bihor, Ioan Seres, a precizat ca sesizarea a fost inaintata Parchetului in urma unei anchete interne.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.