Considerati unii dintre cei mai temuti lideri ai lumii interlope, fratii Nutu si Sile Camataru ies in prim plan cu un interviu realizat in exclusivitate de Realitatea TV.

In interviu, Sile Camataru, unul dintre cei doi frati celebri, povesteste cum a fost ofertat de Partidul Social Democrat (PSD) sa intre in randurile acestuia. Un alt amanunt picant al interviului: Sile a fost coleg cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, la o...cizmarie.

Potrivit Realitatea TV, este un interviu in care incearca sa doboare mitul si in care fratele cel mare al Camatarilor aduce informatii suprinzatoare despre oameni politici, procurori sau judecatori. In jurul numelui Camataru s-a creat un mit. Acela al celor mai de temuti mafioti din Bucuresti. S-a vorbit despre fratii Camataru ca sunt putred de bogati si nemilosi. Sile Camataru, pe numele sau Vasile Balint, neaga toate acuzatiile care i-au fost aduse de-a lungul anilor, inclusiv pe cele pentru care a primit pedepse definitive.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.