Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a numit-o, miercuri, ca interimar la sefia Administratiei Strazilor pe Alina Roman, fost director adjunct economic, in locul lui Claudiu Balan, care a fost demis, marti, pe motiv ca nu si-a indeplinit corespunzator indatoririle de serviciu.

Potrivit municipalitatii, dispozitia de primar cu privire la eliberarea din functie a directorului Administratiei Strazilor a devenit efectiva din data de 9 iulie 2008.

Alina Roman va conduce Administratia Strazilor pana la ocuparea prin concurs a functiei de director.
Decizia de demitere a directorului Administratiei Strazilor a fost luata, marti, la cateva ore de la intalnirea primarilor din Capitala cu premierul Tariceanu, mai exact dupa ce Oprescu a luat cunostinta de raportul intocmit de comisia de disciplina a primariei, in care se aflau si referiri la activitatea lui Balan.

Fostul director al Administratiei Strazilor nu a facut comentarii privind schimbarea sa din functie.
Ultima sarcina de serviciu a lui Balan a fost angajarea personalului din cadrul Centrului de Management si Comanda a Traficului. Angajatii acestuia se ocupa de coordonarea sistemului inaugurat in aceasta primavara, care are ca scop fluidizarea circulatiei in Bucuresti.

Imediat dupa instalarea in functie, la jumatatea lunii iunie, Sorin Oprescu a declarat ca nu a venit in primarie pentru a face concedieri cu orice pret si ca angajatii care nu fac fata sarcinilor de serviciu vor parasi oricum singuri pozitiile pe care le ocupa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.