Ministrul Muncii Paul Pacuraru a fost convocat de Comisia juridica pentru audieri, la ora 14.00, dupa ce a facut o cerere in acest sens in care a motivat ca vrea sa depuna acte la dosar. Senatorii juristi s-au intalnit astazi pentru a discuta pe marginea cazurilor Pacuraru si Seres.

Senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs a declarat ca ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a fost convocat de comisia juridica pentru audieri, la ora 14.00, dupa ce a facut o cerere in acest sens in care a motivat ca vrea sa depuna acte la dosar.

Comisia juridica urmeaza sa intocmeasca un raport privind cererile DNA si Parchetului General de incepere a urmaririi penale in cazurile celor doi, potrivit Realitatea.

"A fost domnul ministru si a depus o cerere scrisa cum ca doreste sa fie audiat, doreste sa depuna acte, ceea ce este dreptul lui, potrivit regulamentului. Noi dorim sa terminam treaba. L-am convocat pentru orele 14.00. In acelasi timp l-am intrebat si pe domnul Seres daca doreste sa fie audiat sau nu", a declarat senatorul UDMR Peter Eckstein Kovacs.

Si fostul ministru al Economiei, Codrut Seres a fost audiat astazi de catre Comisia juridica a Senatului, care urmeaza sa intocmeasca un raport privind cererile DNA si Parchetului General de incepere a urmaririi penale in cazul sau.

Presedintele Comisiei juridice din Senat, Norica Nicolai, a declarat marti ca, in maximum o saptamana, vor fi terminate rapoartele in cazurile Pacuraru si Seres, astfel incat s-ar justifica o sesiune extraordinara pentru votarea lor in plen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.