Consultantul politic Dan Andronic s-a casatorit, duminica seara, pe una din colinele care gardeaza Golful Monaco, cu avocata Monica Comsa, prietena a Ioanei Tariceanu.

Ceremonia a avut loc pe terasa unuia din cele mai scumpe hoteluri din Monte Carlo, iar din peisaj nu au lipsit soborul de preoti cu pirostriile din dotare. Printre invitati s-au aflat fosti si actuali guvernanti, fosti si actuali clienti ai mirelui. Cele mai sonore nume: Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase. Si nasul are o greutate politica apreciabila, fiind vorba despre Dan Ioan Popescu, ex-ministru pesedist la Industrii, actual lider al Partidului Conservator.

Fost redactor-sef la "Evenimentul Zilei" si "Curentul" in anii '90, Dan Andronic s-a "transferat" in tabara consultantilor politici, in 2001. S-a consacrat ca strateg al lui Adrian Nastase si, mai nou, impreuna cu tandemul israeliano-american Sielberstein -Finkelstein, ca sfetnic al premierului Tariceanu si al PNL.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.