Aflat pe litoral, unde si-a petrecut sfarsitul de saptamana impreuna cu sotia, presedintele Traian Basescu s-a oprit, vineri seara, la terasa “Ciresica” din statiunea Neptun.

Cuplul prezidential a ramas la restaurant circa trei ore, timp in care a stat mai mult pe ring, dansand pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu. In acelasi timp, la aceeasi terasa se aflau mai multi lideri ai Partidului Conservator (veniti pe litoral pentru Biroul Executiv Central al partidului).

Daniela Popa, presedinta conservatorilor, declara insa pentru “Gardianul” ca intalnirea cu seful statului s-a rezumat doar la salutari de la distanta. “Noi am venit pe litoral din alt motiv, pentru sedinta noastra. La terasa am dansat si eu cu sotul, a dansat si presedintele cu sotia. Nu se auzea nimic, era muzica tare si era 12 noaptea. Asa ca ne-am salutat si atat. Nu puteam sa lasam familile la o parte si sa discutam politica. Nu suntem in relatii reci cu presedintele, n-am spus eu asa ceva. Dar nici nu suntem «solutia imorala» cum a zis el, eu stiu numai ca ne-a invitat la guvernare” a spus Daniela Popa.

Noul primar al sectorului 4, Cristian Popescu „Piedone“, a fost singurul dintre liderii conservatori aflati de fata care a dialogat cu Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.