Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a declarat pentru hotnews.ro ca mai doreste un mandat la DNA, cel actual expirand pe 1 august 2008.
Acesta a precizat ca in cazul in care va fi reales ii va lasa in continuare pe anchetatori sa-si faca treaba fara sa intervina in dosarele lor. Pe de alta parte, intrebat despre soarta dosarelor pentru care s-a cerut aviz, respectiv Mitrea si Nastase, Morar a precizat ca in cazul in care Parlamentul va amana votul sau va da un aviz negativ, aceste cauze vor fi blocate, insa, cercetarea poate continua in orice moment, chiar si peste 20 de ani, deoarece si termenul de prescriptie e suspendat.

Cat priveste afirmatia lui Sergiu Andon cu privire la dosarul lui Nastase, respectiv ca "rechizitoriul se aprinde si se stinge ca flacara olimpica in noua dosare", Morar a afirmat ca deputatul nu avea de unde sa stie aceste lucruri, deoarece Parlamentul a fost sesizat cu un sigur dosar, ceea ce a ajuns in instanta nu a fost la dispozitia deputatilor, nici macar cei din Comisia Juridica nu au apucat sa-l vada.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.