O delegatie a Comisiei pentru Petitii a Parlamentului European, care a avut ieri o intalnire cu reprezentantii Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucuresti, a apreciat ca pozitia clericilor in controversa privind ridicarea unei cladiri de birouri in apropierea Catedralei Sfantul Iosif este justa.

"Aveti dreptate", i-a spus Michael Chashman, europarlamentar britanic si prim-vicepresedinte al Comisiei pentru Petitii al PE, arhiepiscopului catolic Ioan Robu, la debutul intalnirii pe care au avut-o ieri intr-una din cladirile anexe catedralei.

Membrii comisiei prezenti la intalnire l-au invitat pe arhiepiscopul Robu la Bruxelles, in jurul datei de 10 septembrie, pentru a-si sustine pozitia in fata plenului Comisiei pentru Petitii a PE.

Totodata, atat Chashman, cat si colegii sai care au luat cuvantul au tinut sa-l asigure pe Robu de sprijinul lor "total, fara rezerve" in rezolvarea problemei legate de constructia cladirii de birouri in imediata vecinatate a Catedralei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.