Suma de 100.000 de euro pe care „blonda de la Integrare“ pretinde ca a primit-o ca donatie, semnalata de Jurnalul National, a atras atentia Agentiei Nationale de Integritate, care a declansat o ancheta in acest caz.
Agentia Nationala de Integritate verifica averea Cristinei Parvulescu, seful Directiei de Management Credite Externe al Primariei Capitalei, ca urmare a publicarii unor informatii privind imprejurarile in care aceasta ar fi primit sume importante de bani, informeaza surse oficiale, citate de Mediafax. Parvulescu a intrat in atentia ANI dupa ce Jurnalul National a descoperit ca in declaratia sa de avere figureaza o „donatie“ de 100.000 de euro cu iz de spaga. Articolul semnat de Andrei Badin arata ca persoana indicata in declaratie ca donator, Anemary Enescu, are acelasi nume cu administratorul fostei Expo-Flora din Herastrau, iar donatia a venit la scurt timp dupa ce doamna Enescu a primit pavilionul expozitional de la Administratia Lacuri si Parcuri (unde a fost sef sotul Cristinei Parvulescu) si l-a transformat in cafenea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.