Omul de afaceri nu s-a putut prezenta ieri la Curtea de Apel Bucuresti pentru a afla ca dosarul lui se intoarce la Tribunal, deoarece "cainii vagabonzi i-au mancat citatia".
Potrivit avocatilor lui Patriciu, patrupedele vagaboande, rauvoitoare cu omul de afaceri, ar fi mancat citatia de pe zidul pe care se presupune ca ar fi fost lipita de agentul procedural, rauvoitor si el, de asemenea. In replica, procurorul DIICOT a sustinut ca agentul procedural nu este obligat sa-l "urmareasca" pe Dinu

Patriciu in deplasarile sale, atat in tara, cat si in strainatate, si ca ipoteza "cainelui sau aceea ca citatia s-ar fi pierdut in boscheti" sunt excluse, dat fiind ca "domnul Patriciu are, cu siguranta, vreo cutie postala la domiciliul sau". Judecatorii Curtii de Apel nu au tinut cont de aceste sustineri si au respins contestatia in anulare formulata de aparatorii omului de afaceri, drept urmare dosarul se intoarce la Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.