Dupa ce a anuntat despartirea de Antena 1 la jumatatea acestei luni, Adelin Petrisor se alatura echipei Realitatea TV, unde va fi tot reporter special. In noua echipa din care va face parte jurnalistul se va regasi si Dan Grecu, cel care i-a fost alaturi lui Adelin Petrisor in realizarea majoritatii reportajelor.

“Cunosc multi dintre oamenii de la Realitatea si am incredere in ei. Am lucrat cu multi oameni de la Realitatea, care au fost initial la Antene, inclusiv reporteri editori, chiar si Sergiu Toader (n.r. - presedintele Grupului Realitatea-Catavencu) mi-a fost sef acolo. Sunt doua televiziuni de hard news in Romania: Antena 3 si Realitatea TV.

Daca nu vrei sa faci femei violate si batute si vrei sa faci stiri, te duci la televiziunile de stiri. O sa fac ce am facut si la Antena, voi lucra la stiri. Sper sa fac lucruri mai multe si mai bune. Realitatea e un post hard news, care e o platforma ce ma poate ajuta mult in meserie. Asteptarile sunt foarte mari de ambele parti”, declara Adelin Petrisor pentru cotidianul.ro.