Pentru a impusca doi iepuri dintr-o lovitura, pesedistii au profitat de moment si si-au crestinat si fetita, Irina Octavia Ponta, la un an dupa ce au spus „Da” tocmai in China, departe de ochii curiosilor.

Cei de stanga au optat pentru un meniu traditional romanesc, cu sarmalute si prajituri de casa, intreaga cheltuiala pentru petrecere ridicandu-se in jurul sumei de 150.000 de euro. Blaga a fost ceva mai strans la buzunar, cheltuind suficient insa pentru o nunta fastuoasa. Petrecerea pedelistilor de la Palatul Stirbei a fost una cu specific international, dar si romanesc, pentru cei 500 de invitati Blaga platind putin peste 120.000 de euro.

O zi plina de soare, dar mai ales de dragoste. Au simtit-o pe pielea lor politicienii Victor Ponta si Daciana Sarbu, care au ales ziua de 21 iunie pentru a-si declara dragoste eterna in fata lui Dumnezeu. Imbracata intr-o rochie simpla, de culoarea untului si fara voal, creatie Razvan Ciobanu, Daciana era mai frumoasa ca niciodata si la fel de emotionata. Atat de tare ii tremurau picioarele, incat si-a prins de cateva ori trena rochiei de treptele bisericii si de florile din jur. Emotionati au fost, probabil, si cei care trebuiau sa aduca lumanarile la biserica, pentru ca ceremonia a intarziat din lipsa lumanarilor. La fel de chipes a fost si PSD-istul Victor Ponta, imbracat intr-un costum clasic, negru si foarte mandru ca duce la altar o femeie frumoasa si boteaza o fetita cuminte ca un ingeras. Fructul dragostei lor, Irina Octavia, a primit botezul sfant la trei luni, parintii dorindu-si neaparat ca evenimentul sa aiba loc in aceeasi zi cu nunta lor. Fetita a rezistat eroic temperaturii extrem de ridicate, bunica din partea mamei fiind cea care a leganat-o pe brate pe durata ceremoniei. Cornelia Naum, bunica din partea tatalui, a avut parte de un mic ghinion chiar cu cateva zile inainte de marele eveniment, asa ca a fost nevoita sa se prezinte la apel cu piciorul in gips. La fel de „accesorizat” a fost si nasul mare, seful SRI, George Maior, care a venit la Biserica Gradina Icoanei cu mana in gips. Toata lumea era vizibil emotionata, insa cea care nu si-a putut stapani lacrimile a fost bunica din partea tatalui, care a plans pe tot parcursul ceremoniei de botez. De la biserica, invitatii au plecat la petrecerea de la hotelul Rin, unde au ciocnit un pahar de sampanie multi prieteni apropiati, familia, dar si colegi din politica, printre care Ion Iliescu sau Adrian Nastase. Meniul a fost unul traditional, cu sarmalute si prajituri de casa, iar de programul artistic s-au ocupat Analia Selis si Vlad Mirita. Tinerii insuratei au scos din buzunar in jur de 150.000 de euro pentru petrecerea de nunta.

Icoana pentru miri primita cadou de la primarul Ontanu

Tot sambata a ajuns la altar si fiica PDL-istului Vasile Blaga, Agathe, care s-a casatorit cu Ionut Rudeanu. Tatal miresei, foarte emotionat si aprins la fata, abia si-a putut stapani lacrimile de fericire atunci cand si-a vazut fiica mireasa. Le-a urat fericire pana la adanci batraneti si si-a exprimat si el o mare dorinta, aceea de a avea trei nepoti. Imediat dupa ce au fost declarati sot si sotie de catre primarul Neculai Ontanu, mirii si-au declarat iubire vesnica. „Te iubesc enorm”, i-a spus ginerica alesei sale, Agathe replicandu-i: „Eu si mai mult”, dupa care au ciocnit un pahar de sampanie si s-au sarutat cu pasiune. Dupa oficierea casatoriei, Ontanu le-a facut mirilor un dar de suflet: o icoana care sa-i fereasca de toate cele rele. Imediat dupa cununia civila, mirii s-au indreptat cu tot cu alai la Biserica Elefterie, acolo unde a avut loc cununia religioasa. Petrecerea cu peste 500 de invitati, printre care presedintele Basescu cu sotia, Elena Udrea, Gheorghe Flutur, Emil Boc, Theodor Stolojan, fostul primar Videanu, a avut loc la Palatul Stirbei, acolo unde, pe langa delicatese din bucataria internationala, nu au lipsit bucate traditionale si un tort cu cinci etaje. Cheltuiala a fost imensa, insa nimic nu conteaza mai mult decat bucuria invitatilor, asa ca Blaga a platit in jur de 120.000 de euro pentru nunta fiicei sale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.