Nu sint destule probe in acuzare! Acesta este motivul invocat de Tribunalul Bucuresti pentru lasarea in libertate a inculpatului Vasile Fierbintu, cunoscut ca Sile Pietroi, si a celorlalti acuzati de comiterea mai multor infractiuni de violenta.
Motivarea data ieri de Tribunalul Bucuresti pentru nearestarea lui Sile Pietroi si a celorlalti opt inculpati vine sa infierbinte si mai mult spiritele in scandalul iscat intre procurori si instanta de acest dosar. Potrivit judecatorului care a decis elibe­rarea celor noua inculpati, “din analiza probelor descrise nu rezulta indicii temeinice privind savirsirea acestor infractiuni, iar indiciile minime stabilite de instanta nu justifica masura arestarii preventive, masura de exceptie, avind in vedere si sta­diul actual in care se afla ancheta. Instanta constata ca nu sint dovedite nici temeiurile juridice in baza carora se solicita arestarea pre­ventiva, majoritatea incul­patilor neavind antecedente penale si nefiind facuta dovada ca acestia s-au sustras urmaririi penale, au zadarnicit aflarea adevarului prin orice mijloc, ca pregatesc savirsirea altor fapte penale sau ca prezinta pericol social concret pentru ordinea publica”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.