Procurorii DNA au retinut, sambata, doi politisti si un director al unei scoali de soferi din Arges. Astfel, numarul arestatilor in dosarul permiselor cumparate in Arges a ajuns la 20.

Doi subofiteri de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule (S.P.C.R.P.C.I.V.) Arges si directorul unei scoli de soferi au fost arestati sambata, pentru 29 de zile, fiind cercetati in dosarul permiselor cumparate la Arges.

Potrivit Directiei Nationale Anticoruptie, Traian Proca, agent de politie la Serviciul Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule Arges, este acuzat de aderare la un grup infractional organizat si luare de mita, Virgil Ionita, agent de politie la acelasi serviciu, este acuzat de aderare la un grup infractional organizat si fals intelectual in forma continuata, iar Ion Ciripan, administrator si director la S.C.

CRI-MAR Auto Company SRL, este acuzat de aderare la un grup infractional organizat si fals material in inscrisuri oficiale, in forma continuata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.