Sile Pietroi a fost prins in cursul noptii trecute la Giurgiu, dupa o urmarire in care au fost implicate mai multe masini ale politiei si in timpul careia s-au tras mai multe focuri de arma, informeaza NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca Vasile Fierbantu, zis Sile Pietroi, a fost prins, in jurul orei 2.00, in apropierea casei unui cunoscut de-al acestuia din Giurgiu. In cursul zilei de ieri, tot printr-o actiune a politiei, au fost prinsi mai multi membri ai retelei lui Pietroi.

"Noua membri ai retelei, printre care si Sile Pietroi, vor fi dusi astazi (n.r. joi) la instanta pentru a primi mandate de arestare, pentru alti patru vor fi cerute mandate in lipsa", a afirmat Ciocan.

Procurorii si politistii vor verifica implicarea retelei interlope condusa de Sile Pietroi in prestarea unor servicii pentru politicieni in campania electorala, a declarat ieri Maximilian Balasescu, procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Procurorul Maximilian Balasescu a declarat ca exista informatii privind legaturi ale acestei retele cu oameni politici in campania electorala. Acestea urmeaza sa fie verificate.

Procurorii si polistii au relatat, intr-o conferinta de presa, cum a fost prinsa reteaua condusa de Vasile Fierbantu, cunoscut drept Sile Pietroi, dupa ce fortele de ordine au facut 25 de perchezitii, miercuri dimineata. Au fost ridicate si duse la sediul politiei 16 persoane care fac parte din aceasta retea ce se ocupa cu infractiuni de violenta, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Bucuresti, comisar Christian Ciocan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.