Presedintele Comisiei Juridice acuza DNA de ingerinte politice in cazul dosarului fostului premier.

Deputatii juristi, membrii ai comisiei care cerceteaza cazul fostilor sau actualilor ministri parlamentari aflati in vizorul DNA, au decis miercuri sa recomande plenului Camerei Deputatilor neinceperea urmaririi penale in dosarul deputatului PSD, fostul premier Adrian Nastase, informeaza NewsIn.

Seful comisiei, deputatul conservator Sergiu Andon, a acuzat miercuri DNA de ingerinte politice clare in acest dosar. Da, vorbim de ingerinte politice. Categoric da, ostentativ, vizibil, demonstrabil. Putem relua discutia in zilele urmatoare, se contureaza clar o insistenta din a transforma niste raporturi de natura comerciala intr-o roaba de hartii in jurul careia sa se poata colporta ca ar fi ceva para-penal", a declarat deputatul PC, la iesirea de la audierile Comisiei.

Andon a mai precizat ca raportorii Comisiei juridice nu au reusit sa gaseasca nici macar in exprimarile DNA natura penala a cazului Nastase. Decizia de miercuri a Comisiei juridice din Camera in cazul Nastase este una categorica, asta in conditiile in care intr-un alt caz al unui lider PSD, aceasta a evitat sa dea un verdict si sa faca o recomandare explicita plenului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.