Sute de galateni l-au asteptat cu durere in suflet pe Marius Covrig, care a ajuns acasa doar ca sa plece pe ultimul drum.
Prieteni din cartierul copilariei lui Marius, rude, colegi sau fosti colegi au asteptat luni seara ore bune sosirea cortegiului. Toti au vrut sa-i aduca un ultim omagiu militarului ucis in Afganistan. Marcati de soarta pe care a avut-o tanarul militar, pana si oameni care nu il cunosteau deloc l-au asteptat sa vina acasa. Cortegiul funerar a ajuns luni noaptea la Galati si a facut prima oprire in cartierul Micro 21 in care a copilarit Marius, acolo unde sute de oameni cu durere in suflet si lacrimi in ochi au asistat alaturi de familie la o scurta slujba religioasa. Dupa ce a trecut pe la Spitalul Militar Galati pentru a fi pus in sicriul de lemn, a fost depus la biserica Sf. Ilie din cartierul Micro 17, unde la 1 noaptea un sobor de preoti a inceput o alta slujba. Atat sotia, cat si mama lui Marius au lesinat in timpul slujbei si au asistat la ultima ei parte din masina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.