Executivul nu gaseste trei milioane de euro pentru buna functionare a Agentiei Nationale pentru Integritate. Controlul averilor nu reprezinta o prioritate pentru Guvern, in ciuda recomandarilor de la Bruxelles.
Premierul Tariceanu nu a aprobat in sedinta de saptamana trecuta bugetul Agentiei Nationale de Integritate (ANI). Nemultumit, primul-ministru a cerut clarificari printr-o nota de fundamentare detaliata, privind salariile functionarilor, mobilierul si aparatura tehnica. O hotarare de Guvern initiata de ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, privind bugetul Agentiei a fost aprobata de colegul de cabinet Varujan Vosganian de la Finante, insa s-a lovit de refuzul premierului, care a cerut lamuriri suplimentare.

Laura Stefan, expert anticoruptie in cadrul Societatii Academice Romane (SAR), crede ca refuzul lui Tariceanu nu reprezinta altceva decat o modalitate de a trage de timp


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.