Seful statului a declarat ca nici el nu ar fi reusit sa infranga coalitia formata contra lui Vasile Blaga.

Presedintele Traian Basescu a ajuns duminica seara la sediul PD-L din Aleea Modrogan, la doar cateva ore dupa ce candidatul acestei formatiuni la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, a fost invins de independentul Sorin Oprescu. De la volanul masinii, seful statului le-a declarat jurnalistilor ca a venit sa-si incurajeze fostii colegi de partid, informeaza Cotidianul.

"Nu e vorba de greseli. Performanta lui Blaga este uriasa ca a obtinut totusi 3 procente sub 50 impotriva unei coalitii PSD, PNL, PC plus trusturi de presa. Deci, dupa parerea mea, Blaga a avut o performanta. Eu, daca as fi avut o asemenea opozitie, n-as fi reusit sa castig Primaria Capitalei", a spus Basescu, imediat dupa ce a ajuns la sediul PD-L.

Potrivit Adevarul, seful statului a adaugat ca o sa-i incurajeze in continuare pe democrat-liberali, singurii care i-au fost alaturi cand a fost suspendat din functie, dar si pe intreaga durata a mandatului. "Sunt partenerii mei", a spus Basescu, adaugand ca niciun partid n-a obtinut un scor atat de bun la Bucuresti precum PD-L.

Referindu-se la victoria lui Sorin Oprescu, presedintele a spus scurt: "Castigatorii trebuiesc felicitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.