Seful statului, Traian Basescu, a trimis azi un mesaj de condoleante familiei lui Claudiu Marius Covrig, soldatul ucis in Afganistan, pe care o asigura ca ii este alaturi in "pierderea ireparabila" pe care a suferit-o, informeaza Administratia Prezidentiala, potrivit NewsIn.

"Memoria fruntasului Claudiu Marius Covrig va dainui prin curajul si devotamentul de care a dat dovada, actionand acolo unde terorismul reprezinta o realitate cotidiana", se arata in mesajul presedintelui.

Traian Basescu a transmis condoleante familiei indurerate si s-a aratat "alaturi de aceasta in pierderea ireparabila pe care a suferit-o". "Seful statului este alaturi de familiile celor trei militari romani, raniti in aceeasi misiune, si spera ca acestia se vor intoarce cu bine acasa", mai informeaza comunicatul Administratiei Prezidentiale.

De asemenea si premierul Tariceanu transmite condoleante familiei soldatului roman si ureaza insanatosire grabnica celor trei militari romani raniti in timpul aceleiasi misiunii, se arata intr-un comunicat de presa al Guvernului, remis NewsIn.

"Este o grea incercare si o pierdere ireparabila pentru familia fruntasului Claudiu Marius Covrig, pentru Armata Romana si pentru Romania. Imi exprim profunda compasiune si solidaritate, in acest moment dureros, fata de toti cei care l-au cunoscut pe Claudiu si sincerele mele condoleante pentru familia greu incercata", afirma premierul.

Tariceanu ii asigura totodata pe cei trei militari raniti in timpul aceleiasi misiuni de sprijinul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.