Aceasta aparitie reprezinta un cadou "elegant si plin de rafinament" pentru Regele Mihai si Regina Ana

Muzeul National de Istorie a gazduit, joi, cu ocazia implinirii a saizeci de ani de casatorie a Regelui Mihai si a Reginei Ana, lansarea albumului "Nunta de diamant", scris de Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei. Evenimentul a fost ultimul din seria celor dedicate Nuntii Regale de Diamant. Incepand cu ora 10:00, Muzeul National de Istorie si-a deschis portile pentru publicul doritor sa asiste la lansarea albumului, unde a fost prezenta intreaga familie regala. In aplauzele publicului, Regele Mihai si Regina Ana au intrat in sala deja neincapatoare si s-au oprit pentru cateva minute pentru a putea fi fotografiati.

Primul care a luat cuvantul a fost directorul general al Muzeului National de Istorie, care a multumit Majestatilor Lor pentru alegerea de a lansa aceasta carte in incinta institutiei. Alina Bratu, reprezentanta a editurii RAO, care a publicat albumul despre familia regala a Romaniei, a felicitat cuplul regal pentru cei saizeci de ani de casatorie si a caracterizat acest volum drept un cadou "elegant si plin de rafinament", relateaza NewsIn.

Cadou surpriza pentru Rege si Regina

Principesa Margareta a dezvaluit ca Regele Mihai si Regina Ana nu au stiut nimic despre acest cadou pana la data de 10 iunie. Principesa a adaugat ca fotografiile recente, prezente in acest album, au fost facute la Aubonne, sub pretextul ca sunt fotografii pentru site. Principesa mostenitoare a adaugat ca "toata familia si toti apropiatii au participat la acest album, toata lumea a scris cate un gand". Dupa discursul Principesei Margareta, Regele Mihai si Regina Ana au fost inconjurati de zecile de persoane prezente la lansare pentru a primi autografe pe albumul "Nunta de Diamant". Volumul lansat astazi prezinta povestea de dragoste a cuplului regal. Este vorba de 126 pagini de regalitate in fotografii, descrieri, citate si urari din partea apropiatilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.